opc_loader
 Snelle levering
 Veilig bestellen & betalen
 Vanaf 45,- Gratis verzending in NL
 Bamboe promotor & adviseur
 14 dagen bedenktijd, gratis retour

 

Over 123bamboe.nl

 

Even voorstellen:  Ik ben Kees den Butter, oprichter van 123bamboe.nl, en ik woon in Uitgeest.

 

Bamboe promotor en adviseur vanaf 1997. Mijn roots liggen in de weg- en waterbouw en in de interieurbouw. Tijdens mijn werkzaamheden in de interieurbouw ben ik als verkoper, en later als bedrijfsleider in contact gekomen met bamboe. Het eerste contact was in 1997. Ik ben toen betrokken geweest bij de allereerste verlijming van bamboe-plaatmateriaal op mdf, multiplex en andere houten plaatmaterialen. Vanaf dat moment is mijn liefde voor bamboe, en al zijn toepassingen, verder gegroeid. Bamboe is een onuitputtelijke duurzame grondstof, geschikt voor vele toepassingen; sportkleding, dagelijkse kleding, (design) meubilair, parketvloeren etc.

 

Begin 2014 ben ik bamboe kleding gaan dragen in het dagelijks leven, maar ook tijdens wandelingen, fietsen, mountainbiken, skiën en andere vrijetijdsbestedingen en sporten. Ik ben mij steeds verder gaan verdiepen in wat deze kleding voor bepaalde doelgroepen kan betekenen. De superieure kwaliteit van het bamboe product en mijn enthousiasme voor bamboe heeft mij doen besluiten om de verkoop van bamboe (prestatie-) kleding in Nederland te gaan starten.

 

De eigenschappen en het draagcomfort van bamboe is, ook voor 123bamboe.nl nog steeds overweldigend. Het doel van 123bamboe.nl is om er voor te zorgen dat je jouw sport en ontspanning met het best mogelijke product kunt uitoefenen. Bamboe, erg goed voor jou, en .... een positieve bijdrage aan het milieu!

 

Kees den Butter,  bamboe promotor en adviseur vanaf 1997,  oprichter van 123bamboe.nl